Det är snart dags för Europas lag att ta sig an det urstarka amerikanska laget på Le Golf National i Paris. Med inspiration av Samuel Ryders pokal, som nu har spelats om i över 90 år, har Adidas tagit fram en limited edition-version av sina golfskor Tour360.

I samma stil som den åtråvärda pokalens fot har TPU-yttersulan med tio mjukspikar en träfinish. Ovanpå den finns en mjuk Boost-mellansula med energiåterföring och en TPU-topplatta som går runt foten och ger stöd i svingen. Här med en guldglänsande färg som ytterligare koppling till pokalen.

Du som är sugen på att försöka få tag på ett par får också välja vilken sida du vill supporta med dina dojjor. Liksom de resultat som graverats på Ryder Cup-pokalens fot levereras skorna med två innersulor som försetts med de två teamens resultat sedan 1979.

Skorna levereras också med en limited edition-skoväska och kan köpas online på adidas.com, i Ryder Cup-shopen så klart i Ryder Cup-tältet på Le Golf National från den 24 september. Priset har inte meddelats.

Foto: Adidas och Ryder Cup Team Europe

Länkar