Vi som använt GameBook-appen länge har redan upptäckt de många utmaningarna som de brukar erbjuda då och då. För ett tag sedan råkade någon visst till och med vinna en resa till Grekland (fat lot of good that did me in Corona times).

Nu kommer Alex Norén 34 Challenge by Odyssey där spelarna ska försöka spela en runda med färre än 34 puttar. Du scorar som vanligt i Gamebook och alla som klarar utmaningen är med i utlottning av priser från Odyssey och Callaway - med den stora höjdpunkten så klart en virtuell puttlektion live med Alex.

Läs pressmeddelandet nedan.
Introducerar Alex Noréns virtuella utmaning – Vinn en virtuell puttlektion med Ryder Cup-hjälten

HELSINGFORS, FINLAND / STOCKHOLM, SVERIGE / LONDON, STORBRITANNIEN, Maj 25, 2020 - Golf GameBook och Callaway har samarbetat med Ryder Cup-hjälten Alex Norén för att lansera en spännande virtuell utmaning för den svenska golfmarknaden.

Under juni månad kommer svenska golfare att kunna gå med i Alex Norén 34 Challenge by Odyssey där deltagarna kommer försöka att spela sin golfrunda med mindre än 34 puttar. Scoring görs i Golf GameBook och alla deltagare som klarar utmaningen kommer att delta i utlottning av fantastiska priser från Odyssey och Callaway, samt en virtuell puttlektion live med Ryder Cup-hjälten Alex Norén.

”Det har varit spännande att skapa en virtuell utmaning som denna eftersom det gör att jag kan hålla kontakten med fans och följare samt ge tillbaka något genom att dela tips och tricks som jag har lärt mig på vägen. Jag ser fram emot att följa leaderboarden såväl som att träffa de lyckliga vinnarna under min virtuella puttlektion,” säger Alex Norén, PGA Tour professional och Ryder Cup-vinnare.

”Golf GameBook har alltid handlat om att göra det möjligt för människor att uppleva golf som aldrig förr. Det har varit fantastiskt att samarbeta med Alex för att tillsammans skapa en utmaning som både kan locka stort deltagande och skapa en unik och personlig upplevelse. Att möjliggöra för våra användare att komma nära inpå honom genom en virtuell puttlektion visar hur digital teknik kan användas för att växa golfen.” säger Mikko Manerus, grundare och VD för Golf GameBook.

Greg Pearse, Commercial Director, Callaway Golf EMEA, tillade: ”Alex är en tiofaldig vinnare på Europaturnén och van att sätta avgörande puttar under press med sin Odyssey-putter. Tack vare denna innovativa och roliga utmaning, kan svenskar tävla om denna unika möjlighet att välkomna Alex ’live’ till sin smartphone, för en golflektion de aldrig kommer att glömma!”

Alex Norén Virtual Challenge är tillgänglig för svenska golfare i appen Golf GameBook.

Länkar