Garmins golfklockor är kompetenta produkter som levererat avstånd till massor av golfare. Nya Approach S60 blir inget undantag i det avseendet.

Nyheten är att man filat på designen och fått fram en riktigt snygg klocka med pekskärm i färg. Här finns en CourseView-karta och avstånd till green, hinder och doglegs på över 40 000 golfbanor.

Utöver de vanliga funktionerna har Approach S60 även specialfunktioner, som avancerad AutoShot, PlaysLike Distance, touch targeting m.m.

Garmins nya golf-app gör det nu möjligt att tävla mot andra golfare och se deras ranking, poäng och handicap. Ni kan också chatta och skryta med era resultat.

Du som gärna vill ha din golfklocka även till vardags kan byta det så kallade QuickFit-armbandet på din Approach S60 och välja mellan ett sportigt armband eller ett stiligare i läder och rostfritt stål.

Som alla moderna golfklockor är Approach S60 även en aktivitetsmätare som registrerar dina dagliga steg, förbrända kalorier, distans och sömn samt har ett rörelselarm som påminner dig om att hålla dig aktiv hela dagen. Du får såklart aviseringar från kompatibla smartphones i form av inkommande samtal, SMS, och e-post direkt i klockan. Appen gör också att Approach S60 kan leverera en väderprognos.

Med inbyggd accelerometer kan Approach S60 också visa ditt svingtempo och är så klart kompatibel med Garmins träningshjälpmedel TruSwing som visar svinghastighet och klubbvinkel.

Approach S60 har upp till 10 timmars batteritid vid golfspel och upp till 10 dagar i klockläge med aktivitetsmätning. Den är vattentät ner till 50 meter. Den kostar 4799 kronor (finns även i en premiumvariant med keramisk boett i metalisk look och svart läderarmband för 5899 kronor).

Länkar