Mizunos performance-kläder har länge varit stora i Japan och nu kommer de även till oss i Europa. I höst/vinter-kollektion 2017 finns massor av avancerade material och snitt hämtade direkt från de japanska kollektionerna – vilket är första gången.

Främst i kollektionen är regnstället Impermalite F20, Mizunos mest populära regnkläder i Japan. Materialet är så lätt och mjukt att det fungerar utmärkt som vindskydd och kan packas undan i en egen kompakt förvaringspåse. Impermalite F20 andas, är vattentätt med en vattenpelare på smått otroliga 20 000 mm och ger ett optimalt väderskydd och prestanda. För dig som vill ha heltäckande skydd finns även en regnmössa.

Jackan finns i färgerna Black, Diva blue och Vapor Grey/Navy, och har löstagbara ärmar för de varmaste regndagarna, ett dubbeltätat främre blixtlås, hög avsmalnande nacke som ger maximalt skydd och maximal rörelsefrihet. Liksom för brallorna ger Mizuno två års garanti på att de är vattentäta.

Utöver toppmodellen finns även flera andra plagg med höga prestanda och elegant snitt. AW17 Breath Thermo-kollektionen består av flera plagg som i flera fall bygger på både skidkläder. Tredje benet i den högteknologiska AW17-kollektionen är jackan Tech Shield och byxorna Move Tech. Som extra krydda finns även Nova Triwarmer, tre olika bälten samt en mössa i fyra multifärgade varianter.

Hela den nya Mizuno-kollektionen är tillgänglig redan nu i september 2017. Kolla i din shop eller beställ på Mizunos hemsida.

Länkar