Greppet är Black Widow's mjukaste och mest hållbara någonsin. Det är tillverkat i vad det kallar "Gel Tech" vilket ska ge en känsla för klubban som inget annat material. Allt enligt tillverkaren själv som sagt. Dessutom är mönstret optimerat för att underlätta att alltid hitta samma grepp och förenkla att klubbladet kommer square. 

The Finisher är ett så kallat jumbo-grepp, alltså tjockare än standard, men inte så tjockt som till exempel en 2Thumb. Tanken är att man därmed förenar det bästa av två världar - känslan från smalare grepp behålls samtidigt som handlederna hålls i schack med hjälp av det tjockare greppet.

Vikten på The Finisher stannar vid 100 gram. Det rekommenderade priset är enligt pressmedelandet satt till 100 kronor. Det låter billigt tycker vi, men hoppas så klart att det stämmer.

Man ser allt fler och fler tjocka grepp, även bland proffsen. Jag bytte själv till ett jumbo-grepp (Winn Jumbo Lite) för två säsonger sen och det har faktiskt revolutionerat min puttning. Så tycker ni att  ni sänker lite för få puttar (och vem tycker inte det?) så kan jag verkligen rekommendera er att lägga några hundralappar på ett nytt grepp och en puttlektion istället för att rusa och köpa en helt ny putter.

Länkar