Det är majorvecka igen, och den här gången är det US Open som spelas på den erkänt svåra banan Shinnecock Hills på Long Island utanför New York. Rickie Fowler jagar sin första seger i en major efter att ha slutat tvåa i den senaste, och samtidigt är det Rickies tionde start i US Open.

Han vill hedra de amatörer som har kvalat in till US Open, och alla andra vanliga golfare som kämpar på banan, genom att spela med en vanlig bärbag. Vanlig till konstruktion och funktion vill säga – givetvis har Cobra och Rickie tagit fram en speciell bag i begränsad upplaga som kan köpas på plats i New York, via puma.com eller vinnas i en tävling på nätet.

Det speciella med bagen är att den går i de amerikanska färgerna rött/vitt/blått och att den har fyra pilar broderade på sidan för att hylla klubben som tävlingen spelas på och för att markera att det är fjärde gången som US Open spelas på Shinnecock Hills. Rickies caddy Joe Skovron är extra nöjd med att bagen bara väger 40 procent av Rickies vanliga bag…

Länkar