Den fantastiska videon med Bubbas svävare till trots så tycks den inte ha räckt som färdmedel för honom. I stället har han tecknat ett samarbetsavtal med Garia, som tillverkar lyxiga golfbilar, och kommer att köra deras golfbil.

Med fyra titlar på PGA-touren, varav en med tillhörande grön kavaj, är Bubba Watson ett känt namn för de flesta golffans. Hans fantastiska personlighet, enorma längd från tee och naturliga talang gör honom också till en betydligt mer sevärd spelare än många av hans slätstrukna kollegor.

Samarbetet med Garia är också lite passande med tanke på att de också gör saker och ting lite annorlunda. Deras golfbil är inte bara en batteridriven plastlåda på fyra hjul, det är snarare en lyxbil som skalats ned lite för att passa golfbanan.

"Jag älskar den. Den är fantastisk – jag kanske kommer att köra den här mer än min vanliga bil", säger Bubba som ställt in sin custom-byggda Garia i garaget hemma på Isleworth Country Club i Florida.

Bubbas Garia är specialutrustad med delar från Garia Mansory-tillbehörsprogrammet, och har kaross, sidopaneler och ratt i kolfiber med matt "shiny cream"-finish samt unika specialstolar med brodyren "Bubbagolf". Alla specialdelar är handgjorda av tyska Mansory – berömda för att modifiera Ferrari, Bugatti, Rolls Royce och många andra lyxbilar åt sina förmögna kunder.

Bubbas fräcka custom-bygge har också inbyggt kylskåp, sportstolar med extra komfort och 12"-lättmetallshjul. Vill du också köpa en Garia finns olika modeller, bland annat bilar som får köras i trafik och fyrsitsiga bilar som dock alla kostar en rejäl slant.

Länkar