Jag har haft förmånen att få se lite bilder och info om Callaways skokollektion för 2017, och här finns en hel del godsaker. Inte mindre än 43 olika modell- och färgkombinationer i fyra särskiljande och tekniskt avancerade underkollektioner, alla med en blandning av prestanda och stil för både herrar och damer.

De fyra olika underkollektionerna heter X Series, Chev Series, Del Mar Series och Sky Series, och den nya högteknologiska X-seriens flaggskepp heter Xfer Fusion, och är verkligen något att beskåda – och kanske prova för dig som är på jakt efter en ny golfsko i premiumklassen.

Det finns 14 olika skomodeller att välja på i de fyra kategorierna, allt från ovannämnda supersko till skönt relaxade retroskor. Sky-serien ger damer 15 olika modell- och färgkombinationer, ett rejält tilltaget sortiment för damer.

Skorna finns i välsorterade shopar (fråga efter dem om de inte finns – det är bra grejer) och många modeller backas av både en ettårig garanti för att hålla vatten ute samt Callaways 30 dagars komfortgaranti. Sånt gillar vi!

Länkar