Cleveland Golfs nya Smart Sole 3 S- och C-modeller har unik teknik särskilt utvecklad för spelare som behöver hjälp i närspelet.

Både S- och C-wedgarna i Smart Sole 3-serien har en ny sula med tre steg som ger optimal kontakt med underlaget. Spelare som inte alltid svingar likadant kommer att träffa bollen bättre i bunkrar, när de chippar och när de slår fulla slag.

Alla Smart Sole 3-wedgar har loft som gör det enklare att chippa in bollen på green eller komma ur sanden. De nya wedgarna har också Clevelands beprövade Feel Balancing TechnologyTM med en optimalt placerad tyngdpunkt för bättre känsla.

15 september kan du köpa de nya Smart Sole 3-wedgarna och du får betala 1300 kronor per klubba.

DEN NYA GENERATIONEN SMART SOLE 3 S & C:

  • Sula i tre steg. För maximalt förlåtande egenskaper har trestegssulan tre tydliga aktiveringsytor för bättre kontakt med underlaget, vilket gör dem mer lättspelade i alla lägen kring greenerna.
  • Feel Balancing Technology. Genom att flytta vikt från hoseln och ut mot tån har vi placerat tyngdpunkten närmare träffytans centrum. Det här ger bättre känsla och mindre spridning så att du kan komma närmare hålet.
  • Optimerade specifikationer. Wedgarna är konstruerade med rätt loft, lie och suldesign så att du ska kunna ställa upp dig square och låta klubban göra sitt jobb och få bollen närmare hålet.

Länkar