Kittad har tidigare skrivit om Sun Mountains fantastiska resefodral ClubGlider, som med sina utfällbara hjul gör det betydligt behagligare att resa med sin golfbag. I serien har tidigare funnits fyra resefodral, ClubGlider Tour Series, ClubGlider Meridian, ClubGlider Journey och den största modellen ClubGlider Pro (som är den jag använder).

Sun Mountain har nu utökat familjen med två väskor till, den här gången en resväska, ClubGlider Suitcase, och en kabinväska, ClubGlider Meridian. Resväskan har samma teknik med utfällbara ben när du ska rulla den och är konstruerad i samma robusta nylonmaterial som resefodralen. Kabinväskan är färgkoordinerad med resväskan och kan tas med ombord.

Du kan nu alltså rulla alla delar av ditt bagage smidigt och enkelt med ClubGlider-familjens utfällbara ben och inlines-hjul. När du checkar in bagaget fäller du bara in benen och langar upp dem på bandet. Lätt som en plätt!

Du kan köpa ClubGlider-resefodral i välsorterade shopar men resväskan och kabinväskan kan vara tuffare att hitta eftersom volymerna beräknas bli låga.

Länkar