Lagom till årets första Major, US Masters på Augusta, släpper Cobra Golf en limited edition-version av den redan populära AMP Cell-drivern, nu i det som man valt att kalla "Season Opener Green", vilket kompletterar de fyra tidigare lanserade färgerna Silver, Directoire Blue, Barbados Red och Vibrant Orange.

Den 15 mars kan du försöka lägga vantarna på denna klenod, som gjorts i bara 1 800 exemplar totalt och kommer att finns tillgänglig hos "selected golf retailers" som det heter. Den är då försedd med texten "1 of 1800" på undersidan för att vara lite extra cool.

Utöver den flashiga gröna färgen och coola texten så har drivern ett AMP Cell-huvud komplett med MyFly, SmartPad, E9 Face Technology och Advanced Material placement. Tekniker som bl.a.  gör klubban justerbar utan att träffytans vinkel ändras. Skaftet är ett Diamana Blue Board och du får även med ett Limited Edition headcover och en Limited Edition skruvnyckel.

Om du lyckas hitta en av de 1800 klubborna i din shop får du betala 3 995 kronor för den. Du kan få den med stiff-skaft på 60 gram eller regular flex på 55 gram, båda 45,75". Den finns dock endast för högerspelare.

Vad tycker du om Cobras Masters-driver? Skriv din åsikt i kommentarsfältet nedan så har du chans att vinna ett Vegas Golf Game, värde 299 kronor.

Länkar