Traditioner är viktiga i golf. Och trots attCobra Puma Golf kanske mer än något annat företag moderniserat och utvecklat traditionerna har man inte glömt dem. Och för att ytterligare hedra de traditionerna har man nu, tillsammans med den unge stjärnan Bryson DeChambeau lanserat en uppsättning klubbor och kläder som för tankarna till en svunnen tid.

Retro-kollektionen Heritage Collection är till viss del inspirerad av Bryson och hans förkärlek för klassisk stil, med bland annat den välkända Driver-kepsen. Här kombineras retro-stil med avancerade prestanda så att golfare kan spela lika bra som de ser ut.

Cobras King F7-driver som är ett högteknologiskt mästerverk har fått en kosmetisk översyn så att den för tankarna mer till en klassisk persimmon-driver, om än i en aning större format. Även Puma är med på tåget och levererar Brysons outfit under första rundan av veckans RBC Heritage Tournament på PGA-touren.

Här får vi se ett par White Pepper-chinos, en Tour Driver Cap i herringbone-mönster och ett par bruna Ignite Spikeless Sport. Gissningsvis kompletterade med en vit skjorta och en smal slips instoppad ett par knappar ned. Snyggt så det förslår!

Även vi vanliga dödliga kan handla ur The Heritage Collection. Cobra King F7-drivern i Wood Grain-utförande kostar 3799 kronor och Pumas Tour Driver-keps 399 kronor.

Cobras King F7-driver har också det spännande Cobra Connect-systemet som bygger på Arccos 360. En längre genomgång av Arccos-360-systemet kommer inom kort och du kan läsa mer om King F7 och King F7+ här.

Länkar