Inför US Open har Adidas ekiperat tre av sina toppspelare med kläderna som du kan se i bildgalleriet ovan.

Dustin Johnson, världsetta och försvarande mästare, spelar i kläder som är USA-inspirerade, med golftröjorna climacool 2D camo stripe, 3-Stripes mapped och climacool performance. Dessa har alla ett lätt och svalkande material med hög stretch som ger stor rörlighet. Till det har han ultimate 365 3-Stripes-brallor med ett material som andas, och så favoritskorna (hans och mina, faktiskt) Tour360 BOOST.

Årets populära vinnare av US Masters siktar på en Major till och gör det i spansk stil med starka färger som passar hans spelstil. Sergio Garcia spelar i golftröjorna climachill™ 2D camo print och climacool engineered block som andas och håller honom sval även när temperamentet hettar till. Ultimate 365 3-Stripes-brallor med stretch i midjan ger rörlighet och komfort, och ett adidas gripper i silikon håller tröjan på plats. Han spelar i samma skor som på Augusta National, Powerband BOA® BOOST.

2013 års US Open-vinnare och OS-guldvinnaren Justin Rose spelar i en adiPure-kollektion med klassiskt snitt som matchar den traditionella känslan i årets andra Major. Roses golftröjor är adiPure classic solid, ottoman stripe, wool blend pique och woven combo heather. De diskreta blå och rosa färgerna är inspirerade av USA:s västkust med Monterey och Pebble Beach– och matchas med adiPure heather and cotton stretch-brallor. Gissningsvis kör han också med ett par spiklösa golfskor som han brukar.

Länkar