Det bästa med Eccos golfskor är som alltid komforten. Ecco Biom Hybrid 3 har också fördelen i att den är 100 procent vattentät genom ett Gore-Tex-membran som håller i hela skons livslängd. Inför säsongen 2019 kommer nu ett antal nya färgkombinationer med elegant Derby-snörning.

Hybridsulan passar lika bra på stan som på golfbanan och det är en utmärkt "hela dagen"-sko med komforten och den utmärkta ventileringen som Gore-Tex ger. För 2100 kronor är det en riktigt bra golfsko – lägger du på en hundring får du dessutom Boa-snörning så du slipper trassla med skosnören.

Pressmeddelandet:
BIOM® HYBRID 3 har den banbrytande TRI-FI-GRIP™-yttersulan och är det senaste steget i evolutionen av varumärkets flerfaldigt prisbelönta och bästsäljande ECCO BIOM® HYBRID-serie.

TRI-FI-GRIP™ säkerställer zonuppdelade universalprestanda via tre segment, ett för stabilitet, ett annat för slitstyrka och ett tredje för rotationsstöd.

Zonstrukturen är resultatet av intensiv forskning och dataanalys i ECCO GOLF-laboratoriet. De bygger alla på ultraslitstark TPU, vilket betyder att skorna kan bäras både på golfbanan och på stan utan att prestandan påverkas.

TRI-FI-GRIP™-zonprestanda:
•    Zon 1 levererar enastående sidostabilitet genom hela svingen
•    Zon 2 utgör mitten av yttersulan och är utformad för att garantera gångkomfort både under rundan och efteråt. Här finns också en extra slitstark del i hälen där skorna annars brukar slitas hårdast
•    Zon 3 är en särskilt utvecklad rotationsdel avsedd att optimera rörelsen i framfoten genom smala, rundade greppdubbar som bidrar till snabb och enkel rotation genom svingen

Chefsdesignern Andrzej Bikowski sökte nya sätt att vidareutveckla den enastående skon för att ge en ny och fräsch look.

”Genom att bygga vidare på framgångarna för den enormt populära ECCO BIOM® HYBRID 3-modellen ville vi fortsätta på den inslagna vägen genom en vidareutveckling av skons look och introducera ny, modern och genomtänkt design. Med dessa nya stilar breddar vi sortimentet och spår fortsatta framgångar för den här enastående skon under 2019.”

Bland övriga egenskaper för ECCO BIOM® HYBRID 3 märks:
•    En ovandel i ECCO Racer-jakskinn med överlägsen ventileringsfunktion och slitstyrka
•    100 % vattentätt GORE-TEX-skydd
•    Möjlighet att välja BOA®-snörning för optimal passform
•    ECCO Freedom Fit som kombinerar en bättre passform i hälen med mer utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt
•    BIOM® NATURAL MOTION®-teknik som ger bättre kontakt med marken samtidigt som den anatomiska lästformen ger överlägsen dämpning och avancerat stöd
•    Urtagbara innersulor i Ortholite® som ger långvarig stötdämpning och enastående ventilering samt möjlighet till extra vidd

Som alla golfskor i ECCO GOLF:s vår- och sommarkollektion 2019 tillverkas ECCO BIOM® HYBRID 3 i företagets egna fabriker där FLUIDFORM™-teknik används för att kombinera ovandelen och yttersulan, vilket ger en slitstark och mjuk integrering av sulan och ovandelen i skinn utan behov av limning eller sömmar. Bland fördelarna märks flexibilitet, slitstyrka och låg vikt.

Några av de tourspelare som bär ECCO GOLF-skor på tävling runt om i världen är 2018 Europas Ryder Cup-kapten Thomas Bjørn, Fred Couples, Lydia Ko, Minjee Lee och Caroline Masson.  
 

Länkar