ECCO CAGE EVO har en unik kombination av ett fullständigt integrerat system med direktgjutning och en ovandel i flera material samt prestandatextilier med PU-struktur och belagda med polyuretannät, särskilt framtaget för ECCO CAGE EVO. Detta ger en passform som är otroligt komfortabel samtidigt som det ger skydd från elementen.

Här finns stabilitet, flexibilitet och stötdämpning i massor, vilket bland annat ges av en unik och direktgjuten stabilitetsbur, anatomisk design av yttersulan samt ECCO Freedom Fit som kombinerar en bättre passform i hälen med mer utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt

ECCO:s egenutvecklade HYDROMAX-behandling gör att ECCO CAGE EVO tål vatten och den lätta lågprofilkonstruktionen är försedd med dubbsystemet CHAMP SLIM-Lok. Den integrerade TPU-hålfotsdelen matchar fotens naturliga form och ger både komfort och passform medan en löstagbar iläggssula kan ge extra bredd för de som behöver det.

Som alla andra skor i ECCO Golfs 2016-kollektion är ECCO CAGE EVO tillverkade i företagets egna fabriker där en sko i ett stycke skapas med en direktgjutningsprocess som fäster ovandelen vid yttersulan utan limning eller sömmar. Det gör bland annat att vatten inte har någon naturlig väg in i skon.

Vill du göra som bland andra Fred Couples, Ernie Els, Peter Hanson, Graeme McDowell och Pernilla Lindberg kan du köpa nya ECCO CAGE EVO i din shop för runt 1800 kronor. Tillgängliga färgkombinationer är Sulphur-Concrete/Black, Dark Shadow-Dark Shadow/Sulphur, Conrete-Wild Dove/Coral Blush, Bermuda Blue-Ombre/Bermuda Blue och Black-Black/Brick.

Länkar