PING har tagit några av sina mest framgångsrika och tidlösa huvudformer och skapat fem nya putters med TR-teknik (True Roll).

Träffytans grooves med variabelt djup är fräst direkt i träffytan för oöverträffad längdkontroll. Med grooves som är djupast i mitten och grundast mot hälen och tån ger mer konsekvent längd oavsett träff, vilket gör att du kan sätta fler puttar och inte behöver treputta så ofta.

I det bakre hålrummet finns en insert i elastomer som ger bättre ljud och känsla. Det här ska ge dig en bättre feedback och ytterligare konsekvens.

Nya Karsten TR-serien är tillgänglig med fast skaftlängd (35" som standard) eller med justerbar skaftlängd (31" till 38") för optimal anpassning.

Finishen i koppar-PVD är mycket distinkt och tilltalande i de fem olika modellerna som passar för alla typer av puttrörelser, från rakt till kraftig svingbåge.

Vill du ha en Karsten TR-putter får du betala 1399 kronor med fast skaftlängd eller 1699 kronor med justerbart skaft. 

Anser 2, B60 och PAL passar för en lätt svingbåge och de två första väger båda 345 gram medan PAL väger 360 gram. Anser 5 som passar för en rak puttrörelse väger 365 gram och den femte modellen i serien, Zing, som väger 350 gram är avsedd för en kraftig svingbåge i puttrörelsen.

Länkar