Golfrundan med Phil Mickelson på hans hemmabana i Kalifornien är nu uppe i 100 000 dollar(!) och är inget som i alla fall jag själv överväger. Knappt ens om jag skulle råka ha de pengarna.

Däremot skulle jag mycket väl kunna tänka mig att buda lite på en hel bag full med klubbor som spelats av Johan Edfors och sedan skänkts till en auktion för en skola i Afrika. Det är inte bara ett lite mer prisvärt minne, det har ju också ett faktiskt värde. Tourbagen från Cobra har Edfors namn och skulle pryda sin plats i vilket vardagsrum som helst. I dagsläget är högsta budet bara drygt tre och ett halvt tusen - rena fyndet! Se auktionen på Johan Edfors bag här.

För den som fått blodad tand och gärna vill ropa in nåt trevligt och samtidigt bidra till en god sak så finns även en ny Epic-driver signerad av Carl Pettersson. Där är budet redan uppe över fyra tusen, men då ska man veta att det också ingår ett M1-huvud. Se Carl Petterssons drivar här.

Det finns också lite andra grejer, bland annat en golfrunda med Sophie Gustafson, en signerad Solheim Cup-flagga och en signerad målvaktsklubba. Läs mer om Hakuna Matata-kampanjen och se de övriga prylarna på Traderas sida här.

Länkar