Cobra Golf berättar att nya F-Max-familjen är de lättaste och mest lättsvingade klubborna i företagets historia. Här finns drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor för både damer och herrar –alla med superlätt konfiguration och spelförbättrande teknik.

Cobra Golfs F-Max-driver har ett egenutvecklat Superlite 50-skaft (45 för damer) vilket tillsammans med lägre svingvikt ger högre klubbhastighet och mer längd för medelgolfare. Här finns också ett midsize Lamkin Rel 360-grepp (vanlig herrstorlek på damklubban) som ska ge bättre komfort och mer konsekventa resultat.

Till detta kommer även en smidd insert i Ti-6-4 titan, viktning för rakare och högre bollflykt, nytt sikthjälpmedel på toppen och val av offset eller rak hosel. Den helt nya svarta PVD-finishen minskar offset-känslan för den som är lite orolig för det.

F-Max-drivers finns i 9,5, 10,5 och 11,5 grader loft för herrar samt 15 grader loft för damer.

I serien finns även fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor som även de har egenskaper som är till stor hjälp för den kategori av spelare som bäst behöver den hjälpen.

Extra speciellt är att F-Max faktiskt också finns som One Length, och alltså ger de som behöver mest hjälp möjlighet att ha en och samma sving för alla järnklubbor.

Priserna för Cobras nya F-Max är relativt behagliga, 2999 kronor för drivern och bara 5999 för ett järnset. Du kan få all hjälp du behöver på golfbanan från 18 augusti.

Länkar