Tour Authentic-kollektionen är funktionsplagg i premiumklassen särskilt utvecklade för golfspelare. Här finns allt från golftröjor och stickade tröjor till shorts och byxor – alla i lyxiga material samt med en utmärkt kombination av form och funktion.

Tour Authentic-golftröjorna finns i Merinoull, 100% Mercerized Cotton och lyxiga funktionsmaterial. Snittet ger bra rörelsefrihet, kragen är strukturerad och tekniska finesser för bort fukt samt skyddar mot UV-strålning. Det finns till och med en teknik för att dölja svettfläckar de där varma dagarna.

Stickade tröjor i 100% Cashmere är alltid sköna när det är svalt, och Callaway har en tradition av att leverera snygga såna här tröjor. Med ”long pile double thread” motverkar tröjan lukt samt håller dig varm på kalla dagar samt kyler på varma dagar. UV-skydd ingår även här och du kan välja på fyra olika moderiktiga färger.

Tour Authentics byxor och shorts är tillverkade i lyxiga material och fyllda med teknisk innovation, bland annat vattenavstötande 3XDRY-teknik, ventilering som för bort fukt, aktivt flexband i midjan med stretch för maximal rörelsefrihet och komfort.

Eftersom Henrik Stenson och Alex Norén har andra klädkontrakt lär vi inte få se dem i de här kläderna, men Callaway har andra kontrakterade spelare som kommer att bära Tour Authentic-kollektionen på tourerna.

”Tour Authentic är en herrkollektion med kläder som kan tilltala alla smaker oavsett om man spelar golf eller sysslar med andra aktiviteter”, menar Callaways Gregg Hemphill. Om du som jag gillar Callaway-kläder kan du gå till din shop och ta en titt på den nya kollektionen. Du kan också snoka på www.callawayapparel.com/tour-authentic/

Länkar