Adams Super LS 
Super LS består av driver, fariwayklubbor och hybrider. Hybrider har alltid varit Adams paradgren. De hävdar själva att de är "the maker of #1 Hybrids  on the PGA Tour". Det är även hybriden som deras utvecklingschef framhåller som den stora grejen inom serien. Han utropar (föga förvånande) att det är den bästa hybrid de någonsin gjort.

Klubbhuvuden och träffytan är tillverkade i titanium medan den nya sulan är i rostfritt stål. Det är den nya sulan som ska ge högre bollhastighet utan att ge mer spinn. Resultatet blir längre och rakare slag. Har vi hört det förut?  

Den matta vita färgen ska göra att klubbhuvudet uppfattas som större vilket ökar självförtroende hos spelaren och även gör det enklare att sikta.

Fairwayklubborna och drivern har Adams Fast Fit System vilket gör att du som spelare i vanlig ordning kan justera loft och lie. Men med Adams system kan du även justera klubbans längd.

Hybriderna kommer med loften 15°, 17°, 19° och 22°. De tillverkas bara för högerspelare.
Högerspelare kan välja  fairwayklubbor med 13°, 15° och 18° medan vänsterspelare erbjuds endast 15°. 
Drivern kommer även den bara för högerspelare med  loften 8.5°, 9.5° eller  10.5°.

Adams Idea Super S
Super S är den än mer förlåtande "lillebror" till LS och förutom driver, fairwayklubbor och hybrider hittar vi även järnklubbor  i serien. Super S kommer även i en dammodell till skillnad från Super LS. Här får även vänsterspelare lite fler valmöjligheter, men alltför få.

Inställningsmöjligheterna är begränasade endast till drivern och då är det bara loft som gäller. 

Hybriderna kommer med loften 15°, 17°, 19°, 22°, 25° och 28°. 19° och 22° kommer att finnas även för vänsterspelare. Fairwayklubborna kommer som 3+, 3 och 5 (3 och 5 även från vänster). Damerna får 3, 5 och 7 att välja på. Inga vänsterklubbor för damer dock. Drivern kommer för både vänster- och högerspelare för herrar, men endast för högerspelande damer.

 

 

 

Länkar