Adidas har justerat sin Adipower-serie med en ny process, baserad på långtgående studier, som ger extra stabilitet i svingen. Bland de nya Adipower-skorna finns en version med mjukspikar för både herrar och damer (adipower 4ORGED) och en spiklös version för herrar (adipower 4ORGED S).

I den nya processen är skon inte bara mer stabil, den är också fortfarande komfortabeloch dessutom väldigt lätt - vilket sammantaget ger en golfsko som du kan trivas i. Inte minst med Adidas fantastiska BOOST-mellansula som ger energiåterföring och måste sägas vara den bästa stötdämpning jag upplevet i någon golfsko.

Både Adipower 4ORGED (som går på 169.95 euro - sannolikt runt 1700 svenska) och Adipower 4ORGED S (ett par hundra kronor billigare) levereras med ett års vattentäthetsgaranti och kan köpas i din shop eller onlinte på adidas.se.

Kittad för Golf och Adidas ger också en lycklig läsare chansen att få ett par Adipower 4ORGED helt utan kostnad. Gå bara in på Facebook, gilla och dela artikeln så lottar vi fram en lycklig vinnare. 

Länkar