Jimmy, fick kepsen som firade TaylorMades Irons Week, som du kan läsa mer om här, och skickade ett tack på Messenger med en fin bild på kepsen.

Nästa giveaway är "Morgonlådan" med allt du behöver för att vara #FirstOnCourse. Många ville ha den och snart tillkännager vi vilken av våra glada läsare som får den - och vilken kompis som får ett trepack av nya TP5-bollen.

Det här är en boll som gjort stor succé bland både amatörer och proffs, sopat hem åtta toursegrar (varav Dustin Johnson vunnit tre tävlingar - två av dem WGC-titlar - och Garcia både US Masters och Dubai Desert Classic) samt imponerat mycket på mig själv. En annan som gillar TP5 är Rory McIlroy, som bytt trots att han enligt uppgift skaffade flera års lager av Nike-bollar när de lade ned sin utrustningstillverkning.

Läs mer om TP5- och TP5x-bollarna medan vi laddar för ytterligare en giveaway så att fler läsare kan få prova den här bollen i försommarsolen. Bjud in dina kompisar att gilla Kittad för Golf på Facebook, ju fler nya gillare, desto fler bollar skickar vi ut.

Länkar