Det är många som skulle vilja låna spelarnas svingar. Så långt sträcker sig tyvärr inte Kittads makt. Dock kan vi erbjuda dig en chans att prova deras bollar. Vi har fått några av TaylorMades nya limited edition Athlete Edition-bollar och vi ska så klart inte själva slå ut dem i skogen eller dränka dem i vattenhinder.

TaylorMade-spelarnas fans kan välja mellan TP5x eller TP5. TP5 är "all Justin Rose" med nummer 99. TP5x-bollarna är numrerade med 10 (Jon Rahms nummer), 22 (Rory McIlroys nummer), 87 (Jason Days nummer) och 1 för Dustin Johnson – vilket kanske är lite trist, men han gillar den siffran och är ju världsetta ...

Om du köper ett dussin TP5x i Athlete Edition är förpackningen snyggt brandad (se bild i bildgalleriet ovan) och TP5-lådan är en ren fröjd för den som är fan av Justin Rose.

Läs mer om TP5 och TP5x i vår tidigare genomgång av TaylorMades toppbollar här.

Du som vill prova utan att hosta upp den dryga femhundring ett dussin av de här bollarna går på kan gilla och dela inlägget på Facebook, och berätta vilket nummer du vill ha och varför. Vi väljer några lyckliga läsare som får bollarna hemskickade.

Länkar