Det går inte att ligga och såsa om man ska få något gjort. Så tycks TaylorMade ha resonerat och när klockan ringer 04:30 är det dags att hoppa upp, göra kaffe och hälla på termosen, spreja lite deo under armarna och skölja munnen med Listerine. Sen är det bara att dra på kläderna, stoppa greenlagare, peggar och boll i fickan och köra till golfbanan så att du kan vara "#FirstOnCourse".

Allt det här finns i en lustig liten presslåda som TaylorMade skickat till mig. Men jag gillar ju att ligga och dra mig på morgonen så det är bättre att någon av er som är morgonpigg får den i stället. Bjud in en kompis att gilla Kittad för Golf så har du chansen att vinna lådan medan kompisen får ett trepack av TaylorMades fantastiska nya TP5-boll (som sopade hem ännu en titel igår kväll när Si Woo Kim vann Players Championship med de här prylarna i sin bag).

Om det blir många nya så skickar vi lite extra trepack till både ni som bjuder in nya och de nytillkomna. Läs mer om TaylorMades nya TP5- och TP5x-bollar här – så kanske du gör som Rory och de andra TaylorMade-killarna och byter boll, eller "make the #5witch" som de säger.

Anm. Limited edition-kepsen med TaylorMades "Irons week"-logga gick till en av våra Facebook-fans, Jimmy Lindqvist. Vi hoppas att Jimmy har mycket glädje av kepsen och tar en snygg selfie så vi kan få se hur den passar.

Länkar