Det är många saker att ta in när det kommer till golf, så vi tänkte att det skulle vara nyttigt att skapa en guide till golf betting, som täcker allt ifrån vilken bookmaker man ska välja och hur man spelar på golf, till tips kring betting och saker du bör undvika. Så oavsett om du är en total nybörjare, eller om du redan har koll på dina grejer, så kommer denna spelarnas golf guide förse dig med användbara tips och information att använda dig av när du satsar på sporten.

Steg 1 av vår Spelarens Golf Betting Guide: Att Välja en Passande Bookmaker
Först av allt så är det viktigt att vara medveten om att nyckeln till att vinna när du spelar på golf är att ha flera konton hos olika operatörer. Mellan dessa olika betting sajter så kommer du hitta variationer i form av odds, hur olika vad betalas ut, valmöjligheter kring betting och mycket mer. Detta betyder att den optimala sajten att spela hos beror på ett flertal olika faktorer, som exempelvis typ av bet, tävling och vilken tid du placerar ditt bet. Icke att förglömma att om du har flera konton så kan du dessutom ta del av de olika välkomsterbjudanden som finns hos de olika spelsajterna.

Så, hur väljer du på vilken sida på nätet du ska spela hos? De generella kriterierna som avgör om en online betting sajt är bra, eller inte, är lika oavsett vilken sport man bettar på och golfen är inget undantag. Du ska alltid kolla så att operatören har en giltig licens för spel i Sverige, eller det land där du spelar, och att de har en säker mjukvara och allra helt även att de är medlemmar av något organ som reglerar betting, till exempel the International Betting Adjudication Service (IBAS). Håll utkik efter PayPal loggan också, eftersom PayPal endast vill associeras med respektabla operatörer.

Resten av kriterierna är mer subjektiva, beroende på användaren. Saker som utbud av olika betalningsleverantörer, låga minsta insättningar och ett starkt välkomsterbjudande borde vara viktigt för alla, men beror på personliga preferenser. Men golf betting fans kommer att vilja ta en titt på marknaderna, valmöjligheterna för betting och de erbjudande som varje operatör erbjuder för sporten. Alla de betting sajter som vi inkluderar har en utmärkt täckning på alla dessa områden när det gäller online golf betting. Skillnaderna mellan de stora bettingbolagen är relativt små. Oavsett, så ta dig en titt på vår hemsida kring golf betting för en kort sammanfattning av vår topp 5 golf betting sajter för att sedan kolla upp dem på egen hand. Ta hjälp av en betting-guide för att se vad som erbjuds på nätet just nu. Betting-guider jämför olika sidors odds, och listar dem sedan på sin webbplats.  

Hur man bettar på Golf: Vem, Vad, Var och Hur
Ivriga golfare kommer att känna till de olika spelen i golf, så som stroke och match-spel och kan därmed spela på sin favorit utifrån detta. Men det är så mycket mer i golf betting, som jag kommer att ta upp här. En sak i taget; se till att komma igång hos dina favorit.-spelsidor genom att göra insättningar och aktivera välkomstbonusar, så dina golf bets bidrar till omsättningskraven som brukar komma med bonusarna. Efter detta så är du redo för att börja betta, men det är fortfarande en hel del arbete kvar om du vill bli framgångsrik.

Att ställa upp en putt-undersökning är nyckeln när det kommer till golf betting. Om du är ett ivrigt golf fan så för du förhoppningsvis tabeller över saker som turneringsvinnare, spelarnas form och individuella golfares styrkor och svagheter. Försök att skapa ett register över dessa saker, så att du har den data du behöver för att hjälpa dig göra dina val inför framtida event.

Sedan är det vilken sorts bet man ska välja. Det är en god idé att täcka en liten del av fältet på varje turnering, med de olika bet-möjligheter som finns. Till exempel, om din forskning och data visar att vissa spelare är starka i starten och troligtvis kommer att leda efter första rundan, så ska du betta på exakt detta. Kolla in vår sida tillägnad de olika typerna av golf bets för en genomgång av alla de olika valmöjligheterna för golf betting.

Även om du är rustad med golf betting tips så behöver du fortfarande veta hur mycket du ska satsa eller vilka slags bet du ska välja. Value betting är ett viktigt koncept för sports betting och detta gäller även för golfen. Oroa dig inte, vi har din rygg om du inte vet vad ett value bet är. Se till att shoppa runt efter odds innan du placerar dina bets, eftersom det kan hända att du får ett bättre pris för dina val hos olika operatörer. När du väl har lärt dig språket, förstått hur du spelar och hittar runt på din favorit betting sajt och du känner att du har koll på läget, så är det dags att börja betta. Läs nedan för några essentiella kriterier att överväga för att se till att dina golf betting tips blir till vinnare.

Vad är Vissa Nyckelfaktorer?
Så, nu till några av de vi anser vara essentiella kriterier när det kommer till att vara en framgångsrik bettare på golf. Nedan är några generella tips som du alltid bör ha i åtanke när du ska spela. Om du vill fördjupa dig i ämnet så tar vi upp några golf betting system och strategier på andra ställen på sajten.

Jag nämnde ovan att hålla en form-guide, men var noga med att inte föra in den generella formen för varje turnering. Gå istället ett steg djupare och var uppmärksam på vilka spelare som är starka på vilka banor. Bara för att en golfare har vunnit två turneringar i rad, så kommer det inte hjälpa honom ett dugg om nästa event visar sig vara på en bana som inte passar hans spel och som han aldrig har gjort ett bra resultat på. Håll koll på dina data och tidigare prestationer av golfare på samma bana, i kombination med deras generella form.

Alla Banor Skapas Inte Likvärdiga
En golfares form på en speciell bana är av yttersta vikt. Medan spelares generella form så klart är viktig för framgångsrika bets inom golf, så är det kanske ännu mer viktigt att undersöka hur de har klarat sig på varje bana tidigare. Innan du bettar på ett event, kolla igenom spelarens historik på just den specifika banan. Golfare har olika stilar, styrkor och svagheter och därför spelar de bättre på de banor som passar deras spel.

Shoppa Runt För Bäst Odds
Du ska alltid shoppa runt för att hitta de bästa oddsen. Detta görs bäst genom att du som spelare har flera spelkonton placerade hos olika online bookmakers, eftersom oddsen för spelare kan variera en hel del mellan olika operatörer. Det lönar sig att shoppa runt innan du placerar dina bets. Vissa spelsajter erbjuder starka odds för favoriterna, medan andra ger extremt låga odds för de med mellan chans, eller outsiders.

Håll Koll på Dina Resultat
Använd ett kalkylark för att hålla koll på dina resultat. Det är en god idé att skapa ett enkelt kalkylark där du kan notera alla bets du gjort och även vinster och förluster. Detta gör det enklare att hålla koll på dina vinster, samtidigt som det tillhandahåller en enkel referens att kolla vilka spelare som har presterat bra och vunnit dig pengar vid tidigare turneringar.

Jag har nämnt det många gånger, men jag kommer att säga det igen: shoppa runt för de bästa oddsen och välj med omsorg vilken sajt du placerar dina bets hos. Om en bookmaker erbjuder mer betalt för hur varje sätt placeras, så kommer deras odds för ledarna garanterat att kapas. Var du ska placera dina bets beror ofta på vilken sorts bet du använder dig av, så var uppmärksam på de olika spelsajternas erbjudanden och deras styrkor. Ha även ett kalkylark där du för in dina bets och dess resultat. Detta kan hjälpa dig med den data du samlar kring spelarna och det kommer att hjälpa dig med dina framtida bets. Det är också ett trevligt extrasätt att hålla koll på ditt konto så du vet hur du ska satsa de optimala summorna.

Nybörjarmisstag och Hur Man Undviker Dem
Det är viktigt att ha ovanstående golftips i bakhuvudet, men det är lika viktigt att veta några av de vanliga misstag som nybörjare gör och hur man undviker att göra dessa själv. Båda dessa punkter är relativt uppenbara, men det är alltid bra att påminnas om dem. Att hålla koll på dina resultat och lägga upp en insats-plan kan hjälpa dig med den första punkten, så om du gör multipla bets på en enskild turnering, se till att dina potentiella vinster inte är för små för att täcka dina utgifter. Dessutom, lita på din data och fokusera inte bara på de stora namnen, du kommer att få jättebra priser på andra genuina konkurrenter. Men eftersom det är golf och det vanligtvis är stora fält, så brukar till och med favoriterna erbjuda höga värden.

Var Noga Med Att Inte Satsa Mer Än Du Kan Vinna
Se till att din insats-plan är korrekt så att du inte spelar för mer än vad du har möjlighet att vinna. Jag nämnde tidigare att det är viktigt att täcka en del av fältet och satsa på flera spelare i turneringen. Dock, så ska detta göras väldigt noggrant och i linje med din insats-plan. Om inte så riskerar du att satsa mer än vad du troligen kommer att vinna, vilket betyder att även om en av dina spelare placerar sig eller till och med vinner turneringen, så kan du ändå stå med minus i kassan i slutändan.

Fokusera Inte Bara På De Stora Namnen
Var medveten om alla spelare i turneringen och var inte rädd för att betta emot de stora spelarna.. Medan det alltid kommer finnas stjärnor, så är dagarna för Tiger Woods dominans över. De stora namnen är ofta dåligt prissatta och relativt ofta så har vinnarna av turneringen startat med väldigt låga odds. Utbilda dig själv om alla de aktuella spelarna för touren, bedöm deras chanser och var inte rädd för att backa spelare som du tror kommer att få mer poäng än de stora spelarna.

En Golf Betting Guide För Alla
Denna guide fungerar som en bra introduktion för spelare som börjat med golf och även för de som redan har koll, men som kanske saknar vissa av de viktigaste förhållningssätten. Om du behöver mer information för att hjälpa dig bestämma vilken eller vilka bookmakers du ska välja, så kan du alltid kolla in vår hemsida som innehåller en full genomgång av varje aspekt av bettingsajter på nätet.

Eller, om du känner att du är redo för att fördjupa dig ännu mer inom golf betting och vill veta några mer avancerade golf system och strategier, så har vi din rygg även där. För övrigt, så håll nu allt du lärt dig i bakhuvudet, betta ansvarsfullt och lycka till!