Titleist utökar Scotty Camerons Select-serie med GoLo 5 och GoLo S5, två mallets med en kompakt och mjukt rundad profil samt Select Weighting-teknik för bättre balans och stabilitet.

Med något mindre huvuden än tidigare GoLo och GoLo S och lite mer assymetrisk bakdel, där hålrummet försetts med en siktlinje och hälen är lite indragen för att passa en lätt svingbåge i puttrörelsen.

Skillnaden på de två modellerna är att GoLo 5 har ett skaft med en böjning och GoLo S5 ett rakt skaft med nästan centrerad infästning. Som alla Select-modeller har de en fräst träffyta, Black Mist-finish samt en attraktiv och tidlös design på sulan.

I Scotty Cameron Select-serien finns nu fem bladmodeller, Newport, Newport 1.5, Newport 2, Notchback, Newport 2.6, fyra mallet-modeller, GoLo, GoLo S, GoLo5, GoLo S5, tre magputters, Newport 2 Mid, GoLo Mid, GoLo S Mid samt två långputters, Big Sur, Big Sur S.

När GoLo 5 och GoLo S5 kommer till shopparna i mitten på mars kommer de att kosta 3 695 kronor och kan fås i längder från 33 till 35 tum (vänsterspelare får fritt välja på enda alternativet GoLo 5, 34 tum).

Länkar