Bushnell Golf har länge varit ledande på lasermätare för golfspelare används bland annat av över 99 % av alla tourspelare (eller iallafall av deras caddies på inspelsdagar och när de mäter upp banor).

Nu lanserar Bushnell en lasermätare som kombinerar det senaste i laserteknik med avancerad GPS-teknik så att du som tvekat mellan de två varianterna nu slipper välja. Det är förvisso inte deras första modell av det här slaget, men den är nu smidigare och bättre – och framförallt inte lika klumpig som den förra varianten.

Genom att kombinera laser och GPS kan du nu få exakta mått till saker du kan skjuta med lasern på samtidigt som GPS:en ger dig mått till framkant, mitten och bakkant när du har ett blint inspel.

Som stöd för de två krävande teknikerna har Bushnell Hybrid försetts med särskild Dual Power Technology. Det sedvanliga CR2-batteriet driver lasertekniken medan ett uppladdningsbart litiumbatteri driver GPS-tekniken. Det gör att även om batteriet tar slut till en teknik så kan enheten fortfarande hjälpa dig.

Liksom tidigare modeller har nya Hybrid PinSeeker med JOLT Technology, som vibrerar när mätaren låser på flaggan så att du tryggt kan lita på det mått du får. Sökaren har 5x förstoring, du kan mäta upp till 360 meter och den är så klart godkänd för tävling. Priset som uppgetts är 449 euro, sannolikt runt en femtusing i Sverige.

Länkar