Den framgångsrika G-familjen har varit en succé för Ping och genom att vidareutveckla den plattformen särskilt för tjejer kan man nu hjälpa dem att spela sin bästa golf, scora bättre och njuta mer av spelet. I den marinblå- och mintfärgade serien finns en ny driver, flera olika putters och allt däremellan.

G Le-driverns tunnare T9S-träffyta och lägre svingvikt gör den mer lättspelad för spelare med lägre svinghastigheter, och även fairwayklubborna är lättsvingade och lättspelade.

De tre hybriderna och åtta järnklubborna i G Le-familjen är utvecklade för att sömlöst passa in i valfri kombination och är även dessa utvecklade för att gå både längre och rakare för spelare med lägre svinghastighet.

Hel putterserie för tjejer
I G Le-serien finns tre helt nya puttermodeller särskilt utvecklade för damer, alla med Pings utmärkta True Roll Technology: Caru (bladputter för lätt svingbåge), Arna (mid-mallet för lätt svingbåge) och Oslo (mallet för rakt spår eller lätt svingbåge).

Du kan beställa Pings nya G Le redan nu och priserna ligger på 3749 för drivern, 2199 för fairwayklubbor, 1265 per järnklubba/hybrid i ett set (annars kostar hybriderna 1899) och 2049 för Caru och Arna medan Oslo kostar 2749 kronor.

Länkar