Det är Callaway som har offentliggjort kontraktet på sina olika sociala media-konton. Exakt vad avtalet innebär är än så länge oklart. Callaway har inte gått ut med exakt vilka klubbor som Henrik kommer att använda eller hur många klubbor avtalet gäller. Oavsett vilket får man nog anta att tajmingen efter att ha vunnit både FedEx Cup och Race to Dubai har gjort att kontot har fyllts på rätt så rejält.

Med tanke på att Henrik är delägare i Piretti har vi svårt att tro att avtalet även innefattar putter, men som sagt, det återstår att se. Henrik har även länge varit trogen Titleist Pro V1x när det kommer till bollar, men om det nu blir den nya Speed Regime-bollen får framtiden utvisa. Under hösten har Henrik även spelat med ärkerivalen TaylorMades driver SLDR, men vi antar att Henrik kommer att byta till en Big Bertha Alpha till den här säsongen. Eller ska vi tolka in något i att han täcker för drivern med handen i bilden som Callaway har offentliggjort?

Vi får helt enkelt återkomma med mer information så fort den finns tillgänglig.

Så här såg Henriks bag ut när han vann Race to Dubai:
Driver: TaylorMade SLDR, 10,5° med ett 65-grams Grafalloy Blue X med torque på 2,8 (tippat till 44,5")
Fairwayklubbor: Callaway Diablo Octane Tour, 13° och en Callaway X Hot Pro 17°, båda med Grafalloy Blue-skaft som är förlängda 1/2 tum
Järnklubbor: Callaway Legacy Black J3–PW med Nippon N.S. Pro Modus3 Tour120 X, även dessa 1/2" förlängda
Wedgar: Cleveland 588 RTX, 51° och 58° med likadana skaft som i järnen
Putter: Piretti Cottonwood II prototype på 34"
Boll: Titleist ProV1x