Cleveland Golf är kanske inte mest kända som leverantör av premiumputters, men här kommer en serie riktigt snygga skönheter namngivna efter orten där Cleveland Golf har sitt högkvarter.

Huntington Beach är en serie skönheter med klassisk design och teknisk innovation till ett pris som är något lägre än du fått pröjsa om det stått Scotty Cameron på dem - även om den tekniska skillnaden troligen är liten.

De tre modellerna har alla beprövade former och är tillverkade i ett mjukt 304 rostfritt stål för skönare känsla och bättre ljud. Träffytan är precisionsfräst med ett diamantmönster som är fem gånger djupare än tidigare modeller, vilket sägs ge ännu mjukare känsla och dessutom bättre friktion för att bollen ska få en bättre och mer konsekvent rull.

#1 är en klassisk bladputter, #4 har lite vassare och mer agggressiva vinklar för dig som vill ha en mer square känsla medan #6 är en mid-mallet med dubbelböjt skaft som ger face balancing och linjer som hjälper sig att sikta och känna dig trygg över bollen.

Alla de tre modellerna har midsize-grepp som standard och kostar 929 kronor. #1 finns även för damspelare och i en vänstermodell. 16 september kan du springa till shopen och klämma på dem.

Länkar