Peter Millars nya Hyperlight Glide har ingen aggressiv sula som ger bra grepp när det nu börjar bli höstkladdigt på våra golfbanor. Men som ett par skor att låta fötterna andas ut i efter en lång runda är det klockrena. Och råkar du hamna på en torr bana i södra Spanien eller peggar upp i Dubai på vintersemestern så är det inte fel att ha ett par mjuka och lätta skor på fötterna.

Hyperlight Glide-sneakers finns i tre olika färger, Navy, Platinum och Iron. Det är en så kallad slip-on som kan maskintvättas och den ventilerande ovandelen kompletteras med en mycket lätt och slitstark yttersula samt en extra dämpande innersula.

En sockliner och häl i ull och polyester ger ytterligare komfort och fukthantering. Stretch-snören med T-lock gör det enkelt att dra på och ta av skorna samt ser till att de sitter bra på foten hela dagen (vill du ha vanliga skosnören medföljer de också).

Peter Millar rekommenderar att du köper de här skorna en halvstorlek större än dina vanliga skor. Här handlar det om komfort och då är det skönt om skorna inte sitter för tajt. Priset är 145 euro och du kan köpa dem online på www.petermillar.co.uk.

Länkar