Fowler har visat god form och har nämnts som en av de spelare med god chans att ta hem US Masters och därmed också den första Major-titeln.

Ricke Fowlers orange kläder och skor har nästan lika mycket som hans spel gjort honom till en både populär och välkänd spelare. I årets US Masters är den orange färgen dock ersatt av camo-mönster i Puma Golfs Flagstick Camo Collection.

När han kliver ut på Augusts Natoinals smaragdgröna fairways kommer hans kläder att vara inspirerade av färgen och formerna på den ikonska banans greener i olika camo-mönster.

Flagstick Camo Collection är en limited edition och Fowlers outfit består av en GoTime-keps med PWRCool, Flagstick Camo Polo i lågprofil med button down-krage, Flagstick Camo Pant och ett par IGNITE Spikeless Sport DISC som är en limited edition-version de spiklösa IGNITE-skorna med det unika camo-mönstret.

Rickie kommer att inleda tävlingen i ett par custom camo hi-tops och du som vill hänga på tåget och köra egen camo-stil kan beställa här eller se hela vår- och sommarkollektionen från Puma Golf här.

Nedan finns Puma Golfs sammanfattning av Rickies garderob under resten av veckan. Av någon anledning har de dock glömt nämna den gröna kavajen på söndag kväll:

Fredag:
Pounce Pique Polo - $60
Core ¼ Zip Popover - $65
6 Pocket Pant - $80
#GOTIME Cap - $28
All In One Belt - $45
TT IGNITE DISC - $180

Lördag:
Washed Stripe Polo - $75
Uncamo ¼ Zip Popover - $85
Tailored Tech Pant - $80
Tour Fade Cap - $28
Web Belt - $20
TT IGNITE DISC - $180

Söndag:
Tailored Color Block Polo - $75
PWRWarm ¼ Zip  - $75
6 Pocket Pant - $80
Tour Fade Cap - $28
All In One Belt - $45
TT IGNITE Hi-Tops - $220

Länkar