Det är den tiden på året och pressmeddelanden om avtal med klubbtillverkare, klädleverantörer och andra duggar tätt. Senast är det svenska J.Lindeberg som meddelar att man tecknat ett treårsavtal med Jamie Donaldson, försvarande mästare i veckans Abu Dhabi HSBC Golf Championship.

Under avtalet kommer Donaldson, rankad 25:a i världen och en av de spelare som efter en bra säsong nu ligger bra till för att spela Ryder Cup på Gleneagles i höst, att bära företagets kläder alla kläder.

Under säsongen kommer Donaldson därför att kunna ses i J.Lindebergs pikétröjor, byxor, stickade tröjor och andra accessoarer.

"Jag gillar J.Lindebergs modeinriktade kläder med atletisk passform samt diskreta och eleganta linjer och stilar", meddelar Donaldson. "Som proffsgolfare är det viktigt att jag känner mig bekväm och med de tekniskt avancerade material som används i J.Lindeberg-kläderna kan min kropp hålla idealisk speltemperatur och jag slipper oroa mig för olika väderlekar."

J.Lindebergs VD, Stefan Engstrom, fortsätter, "Vi är mycket glada för det här avtalet med Jamie. Hans passion för golf och hans sätt, på och utanför golfbanan, samt hans klättring på golfvärldens rankinglistor gör det här till ett perfekt partnerskap.

J.Lindeberg grundades i Stockholm 1996 och är kanske mest känt bland oss svenskar för de stuprörsbyxor som Jesper Parnevik bar under den tid han var företagets ansikte ut mot golfvärlden. Vill du handla J.Lindeberg-kläder finns de att hitt i över 35 länder och i nästan 90 egna butiker och 35 ’butiker i butiker’ i bl.a. Stockholm, New York, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong och Shanghai.

Länkar