Tylösand är kanske mest känt för den soldränkta och kilometerlånga sandstranden, och det pulserande nattlivet under sommarmånaderna. Här finns också Halmstad Golfklubb, en av Sveriges äldsta och största golfklubbar med över 3000 medlemmar – ett mycket populärt resmål för såväl svenska som internationella greenfeegäster.

Klubbens flerfaldigt prisbelönta restaurang serverar mycket uppskattad mat till såväl golfspelare och andra gäster som deltagare i de konferenser som arrangeras i klubbens lokaler. Halmstad Golfklubbs restaurang bedriver även cateringverksamhet för bland annat bröllop, festarrangemang och andra sammanslutningar.

Restaurangchef Kenneth Andersson har många års erfarenhet som krögare och leder ett väl sammansvetsat team i köket och serveringen där tempot emellanåt är högt, men stämningen alltid god. Den kock som klubben söker ska arbeta i både det varma och kalla köket där alla rätter tillagas från grunden med finess och elegans.

Som en del av teamet får du en fast heltidstjänst året runt, med ett arbetsschema där balansen är god mellan arbete och fritid så att du får möjlighet att spela på klubbens två golfbanor och även utnyttja den egna padelbanan och det ljusa och fräscha gymmet. Stränderna runt Halmstad ger utmärkta möjligheter till surfing, vindsurfing och kitesurfing samt kompletteras med en wakepark, ett uppvärmt utebad och Prins Bertils stig för promenader eller cykling.

För den som vill flytta hit kan Halmstad Golfklubb hjälpa till att hitta bostad samt eventuellt arbete för medflyttande. Här finns utmärkta skolor och fritidsaktiviteter för barn i alla åldrar samt väl fungerande sjukvård, Region Halland är rankad etta i Sverige.

Du som känner att det här är rätt för dig kan kontakta restaurangchef Kenneth Andersson på 0721-80 29 90 eller via mail till kenneth.andersson@hgk.se som också tar emot din ansökan.

Länkar