När John Daly 1991 vann PGA Championship på Crooked Stick, som nionde reserv, var det ett genombrott för den tidigare helt okände rookien på PGA-touren. Sedan dess har han fyllt på med några andra vinster, där den dramatiska segern på Old Course 1995 är den absoluta höjdpunkten.

De senaste åren har Dalys liv präglats mest av problem, både på golfbanan och utanför den, och det har ryktats om att alla pengar är slut och skulderna hopat sig. För att råda bot på det kommer nu en satsning på en golfdrink - The Original John Daly Cocktail.

Det är en söt vodkadrink i tre olika smaker, sweet tee & lemonade, peach tee & lemonade och raspberry tee & lemonade. Den är försedd med en slogan, "Grip it and sip it", som anspelar på Dalys sorglösa spelstrategi, "Grip it and rip it".

Daly är med i St Andrews för att fira 20-årsjubileum av sin seger och åker sedan till Myrtle Beach för att servera sina drinkar under det som sägs vara världens största amatörtävling, 32:a upplagan av World Amateur Handicap Championship.

 

 

Länkar