Bubba Watson är lite speciell. Det är det inte många som har missat. PGA Tour-spelaren är ju till att börja med vänsterspelare, och dessutom excentrisk på många andra sätt - både på och utanför golfbanan. Men de går inte att neka till att han levererar förstklassig underhållning där många slätstrukna tourspelare bara kör på i vardagslunken.

Bubba är heller ingen träningsprodukt som bara matar på det ena raka slaget efter det andra på rangen. Han säger själv, "Jag kan inte stå på en range och slå samma slag hela dagen. Jag vill hellre gå ut på en tom bana och ge mig själv olika utmaningar och leka lite”.

I Oakleys One Obsession-serie med hash taggen #CantStop kommer nu ett par golfsolglasögon som är uppföljare till ett par riktigt bra golfsolglasögon. Flak 2.0 gör det en bra uppföljare ska göra - finslipar allting som var bra med originalet och levererar en bättre upplevelse.

Prestanda kombineras med stil i Flak 2.0, ett par robusta, men ändå lätta standardbågar med utökad linstäckning, optimerade med hög definition via patenterad XYZ Optics som ger knivskarp skärpa. Kvar finns det lustiga namnet på näskuddar och skalmtäckningen - Unobtanium - som gör att glasögonen sitter på plats även när det hettar till.

Oakleys nya  Flak 2.0 XL Prizm Golf har som tidigare Prizm-linser som är särskilt avpassade för golf och ger större kontraster och hjälper dig att se linjerna bättre. Den utökade linsytan skyddar också bättre mot sol och vind.

Länkar