Den som någon gång varit och tittat på möbler på andra ställen än IKEA vet att det finns ganska många olika stilar att välja mellan. Den som gillar golf bör dock ta en extra titt på det här bordet.

Det består av ett underrede i rostfritt syrafast stål och har en bordsskiva som är tillverkad i 6 mm naturellt glas, O-limmat med UV-ljus. Totalt är skivan 30 mm tjock med bredd- och längdmåtten 85x125 cm och hela bordshöjden är 41 cm.

Det som bör bordet intressant för oss på Kittad för Golf är vad som finns mellan glasskivorna. Inte mindre än 20,7 liter peggar i allsköns färger.

Tillverkaren av bordet meddelar att det är till salu och att intresserade kan ta kontakt via Kittad. Om någon skulle vilja ha en annan form eller andra mått - eller för den delen en sittbänk i samma stil - så går det bra att specialbeställa vad man vill ha. Maila på adressen nedan.

För egen del sätter plånboken sannolikt stopp, men ett liknande bord, fast med en tjockare skiva fylld med golfbollar, hade passat utmärkt i vardagsrummet ...