Arccos Link är ett litet, ultralätt tillbehör som gör att du slipper ha mobilen i framfickan när du ska använda Arccos Caddie. För dig som inte har koll på Arccos är det ett smart statistikinsamlingssystem som också dubblerar som en riktigt bra caddie. Det funkar med separata pluggar eller Cobra Connect-grepp som sitter som standard på många Cobra-klubbor.

Både iPhone- och Android-användare kan byta till Arccos Link, som sätts i bältet eller i fickan. Den fungerar sedan helt oberoende av din smartphone för att överföra data under rundan eller efteråt, vilket du än vill.

Den vädertåliga lilla Arccos Link-enheten väger mindre än 25 gram och har en batteritid på upp till 10 timmar. Du laddar den snabbt via en vanlig micro-USB-kabel.

Arccos Link är dock inte kompatibelt med den första generationen Arccos-produkter, som Arccos Driver och Bluetooth-puttersensorer. Användare som har en Bluetooth-puttersensor kan dock uppgradera gratis till andra generationens puttersensor när de köper Arccos Link.

Leverans beräknas till våren/sommaren, men om du förbeställer nu kan du spara ett par hundralappar.

Länkar