Brukar du också vilja lyssna på favoritlåtarna medan du slår dagens 300 bollar på rangen? Är du irriterad på att dina vanliga lurar är för klumpiga eller att de trillar ut när du svingat igenom till en fullständig followthrough och beundrar den perfekta bollbanan?

Här har PUMA Golf tänkt till och med Cobra-spelare som Rickie Fowler, Ian Poulter och Jonas Blixt i åtanke kommer nu PUMA Pro-Performance, med både en krok som ligger runt örat så att de sitter kvar och en hörsnäcka som sätts i örat.

Pro-Performance har en mikrofon som är kompatibel med de flesta telefoner, datorer och musikspelare med kontroll för att spela, pausa, höja/sänka och till och med svara om det ringer. Hörlurarna är tillgängliga i svart, rosa och orange, och kostar 600 kronor.

Dessutom lanseras PUMA El Diego, vanliga hörlurar av så kallad in-ear-stil med samma egenskaper som Pro-Performance. Denna finns i svart, rosa, orange och röd, och kostar 500 kronor. Båda lurarna kan köpas i golfshoparna och online.

I samband med lanseringen av hörlurarna har PUMA Golf också dragit igång ett antal spellistor på sin Facebook-sida, med bidrag från golfspelare om Lexi Thompson, Rickie Fowler och Jonas Blixt.

Länkar