Nya O-Works Exo 2-Ball har samma två ringar som siktmärke och samma form som andra 2-Ball-putters, men där slutar likheterna.

Utöver effektiv MicroHinge-insert som får bollen att börja rulla snabbare har Odyssey försett den här precisionsfrästa pjäsen med en lyxig finish i guld och svart, en snyggt designad sulvikt och en liten medaljong i träffytan precis under hoseln.

Det tar över 12 timmar för Odysseys hantverkare att konstruera ett enda huvud, sätta dit inserten, montera sulan i rostfritt stål, ovandelen i aluminium samt 50 gram volfram. De två ringarna har en avfasning som inspirerats av Schweiziska klockor. Precisionsvikten är justerbar så att puttern kan anpassas till spelaren och förhållandena.

Det handlar om en limited edition-variant och bara några hundra är tillgängliga utanför USA. Vill ha-faktorn är som alltid stor när det kommer så här snygga grejer, men kanske kyls den känslan ned en aning av att priset hamnar på nästan sextusen kronor. Fast å andra sidan är det ju bara pengar …

Länkar