Åsikterna går isär om hur effektiva magnetarmband egentligen är, men förespråkarna är många och högljudda och man ser alltsomoftast tourspelare ha något av de armbanden som finns på marknaden.

De två unga stjärnskotten Rickie Fowler och Rory McIlroy har båda valt Trion:Z, som sägs uttalas "try on and see", och har sällskap av idrottsstjärnor inom många olika sporter.

Magneterna i armbanden ska stimulera blodcirkulationen, vilket i sin tur ger bättre transport av syre och näringsämnen i blodet och detta ska ge mindre muskelspänningar och lindra värk.

Enligt Trion:Z är deras produkt överlägsen konkurrenternas, och de är också godkända som medicinsk produkt av hälsovårdsmyndigheten i Japan samt har fått en europeisk CE-märkning för medicintekniska produkter.

Trion:Z har flera alternativa magnetprodukter, både armband, halssmycken och olika kroppsstöd. Du som vill prova hittar Trion:Z i välsorterade golfshoppar, och den populära Flex Loop som används av bl.a. Fowler och McIlroy kostar 449 kronor. Dual Loop kostar 299 kronor och Active 329 kronor.

Länkar