Regel 6-5 säger att spelaren har ansvaret för att spela rätt boll och att varje spelare bör sätta ett identifieringsmärke på bollen.

Om du tycker att ett par skakiga initialer, en prick vid siffran eller ett streck under loggan inte riktigt håller måttet finns flera alternativ. Ett utmärkt sådant är mallarna från Tin Cup som gör att du kan markera bollen med lite mer stil.

Det är enkelt att markera bollen genom att bara trycka in den i mallen och sedan använda en märkpenna med smal spets. För lite extra snits kan du använda två eller flera olika färger.

Tin Cups patenterade mall är tillverkad helt i rostfritt stål och du kan komplettera med en karbinhake så att den kan hängas på bagen eller en liten väska om du hellre vill lägga mallen och märkpennor i bagen.

Det finns en uppsjö olika motiv att välja mellan och den som inte hittar något som passar kan istället välja ett personligt alternativ, antingen med något av standardmotiven och lite text eller en helt egen design. Företaget lanserar flera nya motiv på PGA-mässan i Orlando,

Mallarna från Tin Cup finns i välsorterade shopar när säsongen kommer igång och kostar 199 kronor.

Länkar