Genom att kombinera den prestandafokuserade Ecco Spydr-Grip-yttersulan, som gjorde debut i Ecco Cage Pro, med den nydanande Gore-Tex Surround-tekniken, först introducerad i Ecco Cool, representerar den här nya designen en optimal blandning av form och funktion.

Den revolutionerande Spydr-Grip-yttersulan har en organisk struktur som ger ett enastående grepp i alla lägen – samtidigt som den är snäll mot underlaget.

I kombination med en ovandel försedd med ett Gore-Tex Surround-membran som har ett avancerat luftkanalsystem i en rutnätsformad sulstruktur, vilket ger ventilering i 360° samtidigt som skon är hundra procent vattentäthet.

Denna unika kombination av innovationer ger enastående gångkomfort och stabilitet i alla förhållanden samt oöverträffad klimatkomfort och exceptionellt skydd mot elementen.

Ecco Cool Pro, som finns med två olika ovandelar, är ytterligare ett exempel på företagets engagemang för innovation genom en unik uppsättning egenskaper för prestanda och komfort, som:

  • TPU-mellansula med Ecco FLUIDFORM-teknik
  • Ecco Freedom Fit som kombinerar åtsmitande passform i hälen med bättre utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt
  • En perforerad prestandaovandel i Ecco Dritton-skinn ger ventilering och hållbarhet
  • 100 % vattentätt GORE-TEX-skydd
  • En urtagbar och tvättbar inläggssula som ger möjlighet till extra vidd

”Ecco Cool Pro har en design som representerar en spännande kombination av två nyckelinnovationer som ger golfspelare en högre nivå av komfort, ventilering och skydd”, säger Michael Waack, chef för Ecco Global Golf. ”Den här skon representerar ett möte mellan två giganter i Ecco:s utveckling, GORE-TEX SURROUND och Spydr-Grip. Resultatet är en sko som höjer ribban på alla prestandaområden”.

Du kan köpa Ecco Cool Pro i välsorterade golfshopar samt online och de kostar cirka 2200 kronor.

Som alla skor i Ecco Golf-kollektionen för våren/sommaren 2018 tillverkas Ecco Cool Pro i företagets egna fabriker där ovandelen fästs vid yttersulan utan limning eller sömmar med Fluidform-teknik, vilket ger en sko i ett stycke. Detta ger en lättviktskonstruktion som är både flexibel och slitstark.

Ecco Golf-skor används på tävlingar runt om i världen av Fred Couples, Ernie Els, Smylie Kaufman, Thomas Bjørn, Lydia Ko, Minjee Lee, Caroline Masson och många andra.

Länkar