Zach Johnson vann sin andra Major när han tog hem 144:e Open Championship på Old Course i St Andrews efter en vecka som hade det mesta man kan önska sig av en tävling i Skottland. Regn, vind, sol, spännande studsar både in och ut – och fyra hål särspel.

Oakley Golf skickade ett pressmeddelande om att Johnson gjorde det i både Oakley-kläder och Oakley-solglasögon – ett par Oakley Fast Jacket-solglasögon närmare bestämt. Det här är en prestandaprodukt med innovativ teknik som sägs hjälpa golfspelare.

Johnson sade själv, på frågan om hur han hanterade de tuffa förhållandena, ”Jag har en Oakley-lins som i sådana förhållanden förstärker ljuset. Det gör att jag kan läsa greenerna bättre”. Och hans 15 under par efter 72 hål, med två 66-rundor, gör mig sugen på att prova dem. Dåligt väder saknas ju inte …

Jag har beställt ett par Oakley Prism Golf som ska ge en effekt som i bildgalleriet ovan, och återkommer när jag hunnit spela ett par varv med dem. Under tiden kan ni själva snoka på Oakleys hemsida och läsa mer om deras solglasögon.

Länkar