Innovation är ledordet för danska golfskotillverkaren ECCO golf och när man nu släpper nya ECCO BIOM® G3 är den banbrytande BIOM®-tekniken kärnan i en sko som utgör en evolution för komfort, elegans och innovation.

I ECCO BIOM G3 finns ett antal branschledande tekniker som levererar exceptionella prestanda som varar runda efter runda medan en ovandel i ECCO:s slitstarka jakskinn med vattentätt GORE-TEX-membran håller fötterna torra och sköna även när det regnar som mest.

ECCO GOLF:s berömda BIOM NATURAL MOTION-läst kombinerar lågprofilstabilitet med perfekt passform och låter foten röra sig naturligt. ZARMA-TOUR-mjukspikar levererar ett kompromisslöst grepp tillsammans med hybridmönster i tån och rotationslinjen, vilket ger optimalt fotfäste och bättre stabilitet från första tee till sista greenen.

Bland de övriga innovativa komfortegenskaperna som ECCO försett nya BIOM G3 med märks:

  • ECCO FLUIDFORM Direct Comfort Technology, en process där högt specialiserade flytande material formas runt en anatomisk läst, vilket ger en finjusterad balans av stötdämpning och energiåterföring. Det ger samtidigt en integrerad, flexibel och hållbar enhet utan de kompromisser som är förknippade med sydda eller limmade skor
  • En BIOM NATURAL MOTION-läst som låter foten röra sig mer naturligt, närmare marken och följer foten som en andra hud
  • ZARMA-TOUR-mjukspikar med sex flexibla komfortben som inte samlar upp skräp och ger ett ypperligt grepp. En rotationslinje i tån med ett hybridmönster som ger större smidighet på banan
  • En urtagbar och tvättbar innersula i Ortholite-skum som ger långvarig stötdämpning och enastående ventilering samt möjlighet till extra vidd när den tas ur

Skons ovandel tillverkas i ett ECCO-premiumjakskinn med trumlad strukturfinish, som kommer från ECCO:s egna garverier, vilket ger en mjuk känsla och tvättad look. Skinnet är flexibelt och fylligt, och har en något upphöjd narv och en naturlig glans som framhäver dess iögonfallande ytstruktur.

Utöver det ger en krage med dubbelt neoprenlager mjuk stretch-komfort som anpassar sig till foten och sitter åt bra runt hälen.

ECCO BIOM G3 tillverkas i företagets egna fabriker där FLUIDFORM-teknik kombinerar ovandelen med yttersulan, vilket ger en sko i ett stycke utan behov av limning eller sömmar. Bland fördelarna märks flexibilitet, slitstyrka och låg vikt.

Om du vill göra som till exempel Fred Couples eller Ryder Cup-kaptenen Thomas Björn och själv dra på dig ett par ECCO kan du köpa nya ECCO BIOM G3 för 2400 kronor. För bara 100 kronor till kan du få dem med den innovativa och sköna Boa-snörningen där du med en ratt vrider ihop en perfekt passform och sedan bara lyfter ratten och drar ut foten.

Länkar