Med två Ryder Cup-matcher under bältet vill Francesco Molinari gärna göra hattrick när det drar ihop sig på Le Golf National i slutet på september 2018.

I jakten på en plats i Thomas Björns lag har han nu sklrivit på för Bettinarid och ska spelad deras BB56, en ny modell för den kommande säsongen.

"Jag är väldigt glad för kontraktet med Bettinardi och för att använda det jag tycker är de bästa och snyggaste putters på touren", sade Francesco. "Jag har testat olika Bettinardi-modeller i jakten på en seger på touren 2018, och en plats i Ryder Cup-laget igen, och BB56 passar mig perfekt. Jag älskar tekniken och hur passionerade [Bettinardi] är för att skapa putters av högsta kvalitet”, fortsatte han.

Bettinardi BB56 är en ny modell för kommande säsong och är fräst i 6061 aluminium av militär klass, och har en särskild topplinjevikt av 303 rostfritt stål. En högre och centrerad tyngdpunkt ska ge BB56 snabbare rull och mer solid känsla.

Nya fräsningen Super-Fly Mill Face ger bra känsla i träffen och de ventilerade kanalerna på sulan och flangen ger ett aerodynamiskt intryck, vilket gör det enklare att sikta.

En slitstark mattsvart 'stealth'-finish med Electric Yellow-highlights och matchance djupetsat Lamkin-grepp med cord ger en imponerande look.

Hela Bettinardi-sortimentet 2018 består av 12 premiumputters i fyra olika serier, bland annat även Queen B och Studio Stock. Alla putters är handgjorda i ett enskilt stycke som CNC-frästs till exakta specifikationer i företagets fabrik utanför Chicago.

Länkar