Srixon presenterar nu en ny AD333-boll, en högpresterande tvådelsboll med exceptionell balans mellan längd, känsla och kontroll kring greenerna.

Nya AD333 är utvecklad för spelare som vill ha en boll som presterar i alla lägen och samtidigt är mer hållbar. Här finns bland annat teknik från tourspelarnas boll, Z-Star, i en boll med jonomerskal.

Bland egenskaperna märks en kärna med lägre kompression och EGG, Energetic Gradient Growth, tredje generationens Spin Skin-bestrykning samt ett nytt och mer effektivt dimplemönster: 338 Aerodynamic Speed Dimple. Tillsammans ska detta ge en balanserad prestanda i form av mer längd, bättre precision med driver och järn samt mer spinn kring greenerna.

Lionel Caron, chefen för Srixon Europe, sade: " AD333 har varit den mest sålda Srixon-bollen i Europa de senaste 15 åren. Vi är väldigt glada att nu kunna presentera nästa generation av den så populära bollen".

Du kan köpa nya AD333 den 15 augusti och den kostar mycket rimliga 299 kronor per dussin. För oss som börjar bli lite till åren är den också tillgänglig som gul – prova det om du inte redan gjort det!

Länkar