Nya Ecco Cage Pro är en spiklös golfsko som har enastående grepp och prestanda via en revolutionerande ny sula samt en omarbetad och direktgjuten hälbur.

Den organiskt strukturerade suldesignen Spydr-Grip, som Ecco sökt patent på, är mindre aggressiv mot greenerna, ger enastående grepp i alla förhållanden och minimerar ansamlingen av smuts i sulan.

Ecco Cage Pro har också stabilitet, komfort och prestanda i övrigt med en Hydromax-behandlad ovandel i ett mjukt och slittåligt dritton-skinn, direktgjuten stabilitetsbur i ett stycke från hälen genom mellansulan och över tåsektionen samt anatomisk design som är i linje med, och rör sig med fotens viktigaste ligament och muskler. Ecco Freedom Fit kombinerar också en bättre passform i hälen med mer utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt.

Du som vill ha en spiklös sko med bra grepp och Eccos härligt sköna kvalitet kan köpa nya Ecco Cage Pro för 1900 kronor, men jag rekommenderar att du lägger på en hundralapp och köper den med Boa så slipper du trassla med skosnören.

Länkar