ECCO Golfs Casual Hybrid-serie utökas nu med en sko som försetts med ett hantverksmässigt bearbetat fornello-skinn, som också fått ECCO:s egen Hydromax-behandling som gör den vattenavstötande.

Den nya modellen finns i två varianter med ovandelar i karakteristiska färger. Som alltid med ECCO är det "comfort out of the box" – komfort från första steget. Bland skons egenskaper märks:

• En ovandel i fornello-premiumskinn som HYDROMAX-behandlats för att ge enastående vattenavstötande egenskaper.

• ECCO Freedom Fit som kombinerar en bättre passform i hälen med mer utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt

• En E-DTS®-yttersula med gjutna greppribbor i slittåligt TPU som ger ett överlägset grepp med hundratals greppvinklar

• En urtagbar innersula i skinn som kan ge extra vidd, och därmed undanröjer behovet av halvstorlekar.

ECCO Casual Hybrid-skor med fornello-skinn kostar 1500 kronor och kan köpas där du köper andra ECCO-golfskor.

Som alla andra skor i ECCO Golf-kollektionen för våren/sommaren 2017 tillverkas ECCO CASUAL HYBRID i företagets egna fabriker där en sko i ett stycke skapas med en direktgjutningsprocess som fäster ovandelen vid yttersulan utan limning eller sömmar. Detta ger en lättviktskonstruktion som är både flexibel och hållbar.

Några av de tourspelare som spelar i ECCO:s golfskor runt om i världen är Fred Couples, Ernie Els, Peter Hanson, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Will Wilcox, Ben Evans, Jim Renner, Minjee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller, Jennifer Johnson, Kendall Dye, Pernilla Lindberg, Therese Koelbaek, Liz Young och många andra.

Länkar