Softspikes har sålt plastspikar sedan 1993 och är störst bland tourspelarna. Från Cyclone till världens första justerbara mjukspik, Black Widow Tour, har man varit ledande när det gäller spikar med fokus på grepp och komfort.

Nu lanserar man sitt nya Tour Lock Insert System, som bygger på företagets populära Fast Twist-gänga. Systemet får premiär på FootJoys premiumskor D.N.A. 2.0, Freestyle och HydroLite, och har en ultralågprofil på bara fyra millimeter så att spelaren ska kunna stå närmare marken.

Den nya tekniken har också Softspikes nya patentsökta CSP (Cross System Protection). Hållarens botten har en utformning som ger Tour Lock-systemet en passform så att fel typ av spik inte sätts i.

Som svar på en identifierad efterfråga på lågprofilspikar med ”Fast Twist”-system har Softspikes tekniker kombinerat Fast Twists styrka och hållbarhet med lågprofiltekniken i PINS® (Performance INsert System), vilket ger marknadens mest hållbara och pålitliga system.

Spelare kan glädja sig åt det nya systemets bakåtkompatibilitet där Tour Lock-spikarna passar på golfskor utformade för Fast Twist eller Tri-Lok/Slim-Lok. Det nya Tour Lock-systemet är tillgängligt i Softspikes nya Silver Tornado-mjukspik.

Länkar